Hotel Kole, Čačak

Postovan od Unknown u 11:56 sa Nema komentara
Hotel Kole se nalazi u Konjevićima kod Čačka. Hotel Kole u smeštajnom delu raspolaže sa 37 soba i 3 apartmana, kapaciteta 88 osoba. Sve sobe su opremljene po visokim standardima i sadrže: Kablovsku TV, telefon (direktan), mini-bar, centralno grejanje, klima uređaj, bežični internet.

Zgrada hotela Kole, Konjevići Čačak

Visok nivo smeštajnih kapaciteta i ugostiteljskih usluga može zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih korisnika. Hotel Kole se nalazi u Konjevićima, na magistralnom putu Beograd - Podgorica, 3 km od Čačka i 25 km od Guče, sastavni je deo kompleksa prodajnog centra Autočačak, generalnog uvoznika Škoda automobila za Srbiju. Zahvaljujući izuzetno povoljnoj lokaciji i reprezentativnom izgledu odmah privlači pažnju i lako se nalazi.



Hotel sadrži:
- Smeštaj u 37 soba,
- Dva mini apartmana i ekskluzivni apartman od 14o m2,
- Restoran sa 180 mesta i letnjom baštom od 60 mesta,
- Snack bar,
- Mogućnost organizovanja proslava,
- Obezbeđen parking,
- Usluge cateringa,
- Telefon u svim sobama,
- Kablovska televizija,
- Wireless internet.

Usluge u hotelu:
Posluga u sobi (rum servis), lanč paketi, dostava namirnica, recepcija koja radi non-stop, ekspresno prijavljivanje i odjavljivanje, ostava za prtljag, zajednički laundž/ prostorija sa TV-om, usluga pranja veša, usluga peglanja, čišćenje cipela, dnevna usluga pospremanja, prostorije za sastanke i bankete, poslovni centar, faks/fotokopiranje, VIP soba, apartman za mladence.

REZERVACIJA SMEŠTAJA GUČA
Email: guca@booking-hotels.biz
Telefon: +381-64-555-8581;

Kategorije: