Hotel Slavija Beograd

Postovan od Unknown u 11:21 sa Nema komentara
Hotel Slavija Beograd

Vrsta usluge: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion. Doručak je kontinentalan.

Hoteli Slavija, sa svojom dugogodišnjom tradicijom, postali su prepoznatljiv brend za sve one koji žele da se tokom boravka u hotelu osećaju kao kod kuće i da se sa zadovoljstvom uvek vraćaju. Otvorenog srca dočekaćemo i ugostiti sve one koji žele da budu na par minuta od najuže poslovne i šoping zone grada.


 Lokacija hotela je idealna startna pozicija bilo da se radi o poslovnoj ili turističkoj poseti Beogradu. Blizina železničke i autobuske stanice, transfer autobusima od/do aerodroma, sa polaznom stanicom ispred hotela, kao i izuzetna povezanost sa svim delovima grada je ono što nas čini jedinstvenim, a vas, naše goste, za korak uvek bržim od drugih.

Hotel Slavija Garni u svom sastavu raspolaže sa 80 komfornih soba, prosečne kvadrature 24 m². Sobe za nepušače na zahtev gosta. Sve sobe su opremljene centralnom klimatizacijom sa mogućnošću manuelnog podešavanja, LCD TV sa kablovskom TV, telefonom, mini barom, fenom:
- 54 dvokrevetne sobe sa razdvojenim ležajevima,
- 26 soba sa francuskim ležajem.


Hotel Slavija Garni u svom sastavu raspolaže sa 11 komfornih apartmana. Apartmani za nepušače na zahtev gosta. Apartmani su opremljeni centralnom klimatizacijom sa mogućnošću manuelnog podešavanja, LCD TV uređajem sa kablovskom TV, telefonom, mini barom, fenom:
- 5 Junior apartmana, prosečne kvadrature 46 m²,
- 6 Senior apartmana, prosečne kvadrature 57 m².

Gostima su na raspolaganju besplatne usluge: besplatan Wi Fi internet, sef na recepciji, korišćenje računara i multifunkcionalnog uređaja (skener, fotokopir, štampač) u okviru radne prostorije Biznis centra, sauna u okviru Wellness centra Otium.

Gostima su dostupni sledeći prateći sadržaji: sobni servis 07:00 – 22:00, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, pranje vozila, podzemna garaža sa nadzorom 24/7, 1000 rsd/dan, frizerski salon, kozmetički salon, ručna i hidro masaža, solarium.

U prijatnom ambijentu restorana Panorama uživajte u širokoj ponudi nacionalnih i internacionalnih specijaliteta, kao i poslastica tradicionalno vrhunskog kvaliteta. Punoći ukusa i potpunom doživljaju doprineće veliki izbor ekskluzivnih vina, a pogled na panoramu grada, sa terase restorana, čini sve to jedinstvenim ugođajem, koji ćete dugo pamtiti. Restoran Panorama, sa velikim zadovoljstvom, za vas organizuje sve vrste proslava: venčanja, rođendane, maturske večeri, koktele, poslovne ručkove i promocije, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da vam te trenutke učini nezaboravnim. Kapacitet restorana Panorama sa terasom je maksimum 120 mesta. U okviru restorana Panorama nalazi se i mala sala za sastanke “Silver hall”, kapaciteta do 10 mesta, koja vam pruža mogućnost da svoje susrete provedete u odvojenom delu restorana, uživajući u raznovrsnoj ponudi hrane i pića.

REZERVACIJA SMEŠTAJA
Telefon: + 381-64-555-8581

Kategorije: