Hotel Prezident, Čačak

Postovan od Unknown u 11:55 sa Nema komentara
Hotel Prezident, Čačak
Hotel Prezident ČačakHotel Prezident nalazi se u čačku, udaljen 145 km od Beograda, na putu za Crnu Goru i Jadransko more. Hotel se nalazi 50 metara od autoputa i 1km od centra Čačka.

Šumadija kojoj Čačak kao grad pripada ima srednju klimu i raznovrsnu vegetaciju. Na osamnaestom kilometru od Čačka prema Užicu nalazi se čudesna Ovčarsko-Kablarska klisura sa svojim čuvenim zdravstvenog centra u Ovačar banji i sa deset najstarijih i najlepših manastira u Srbiji.

 [nggallery id=6]

Hotel Prezident nudi smeštaj u 50 komforno opremljenim sobama i 5 apartmana, ukupnog kapaciteta od 109 ležaja. Sobe su moderne i dobro opremljene. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, telefon sa izlaznom linijom, SATV. Apartmani imaju spavaću sobu, dnevnu sobu, kupatilo, TV, mini-bar, telefon i kompjuter sa internet konekcijom.

Hotel Prezident Cacak
Ulaz u hotel Prezident, Čačak

Od ostalih sadržaja hotel raspolaže sa italijanskim restoranom i pizzerijom, aperitiv barom, parking prostorom koji je besplatan za goste, besplatni sef, konferencijsku salu sa 20 mesta, fitnes klub i klinika Prezident sa modernom dijagnostičkom opremom.


Pored hotela nalaze se fudbalski tereni pogodni za trening i obuku sportskih ekipa. Tokom Sabora trubača u Guči, u pnuid imamo sve rapsoložive kapacitete. Ranijih godina neke od soba bile su rezervisane za smeštaj naših gostiju, koji su želeli posetu Saboru trubača u Guči jedan dan, a ostalih dana posetu turističkih atrakcija pored Čačka.

Tabela 1. Cene smeštaja u hotelu Prezident, Čačak

Ukoliko ste zainteresovani za smeštaj pošaljite zahtev na naš email. Imajte na umu da su kapaciteti često unapred zakupljeni za jednu do dve veće grupe koje dolaze na festival u Guči.


REZERVACIJA SMEŠTAJA
Email: guca@booking-hotels.biz;
Telefon: +381-64-555-8581;
Kategorije: