Hotel Moskva Beograd

Postovan od Unknown u 11:23 sa Nema komentara
Hotel Moskva Beograd

Vrsta usluge: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion. Doručak je kontinentalan.

Hotel Moskva, BelgradeHotel Moskva, BelgradeHotel Moskva, Belgrade

Hotel Moskva je duže od veka simbol beogradskog i srpskog hotelijerstva. Sagrađen je 1906. godine u strogom centru na terazijskom platou i od tog vremena predstavlja istorijski i arhitektonski ukras Beograda. Moskva je u svojoj istoriji postojala u čak devet država i više političkih sistema. Od otvaranja 16. januara 1908. godine pa do danas hotel je posetilo više miliona gostiju. Naši gosti su bili najbolji holivudski glumci, najpoznatiji svetski političari, prvorazredni sportisti, umetnici iz svih delova sveta.

Hotel raspolaže sa 121 konfornom sobom i 6 luksuznih apartmana. Sve sobe su opremljene stilskim nameštajem, mini barom, kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i bežičnim internetom. Svojom originalnošću izdvaja se 36 dupleksa sa odvojenim dnevnim boravkom i toaletom u prizemlju, i spavaćim delom i kupatilom na spratu. Luksuzno opremljeni apartmani se decenijama koriste kao rezidencije diplomata.

Od pratećih sadržaja hotel poseduje kafe poslastičarnicu Moskva koja predstavlja omiljeno mesto okupljanja poštovalaca dobre kafe i ukusnih kolača. Restoran Arbat je lociran na međuspratu hotela. Internacionalni i domaći specijaliteti majstora dobre kuhinje dostupni su gostima preko celog dana. Sadržaje upotpunjuju aperitiv bar Bistro Moskva, frizerski salon, suvenir šop, garaža i parking.

Hotel u svom poslovanju prati najsavremenije standarde vrhunske tehnologije kao član rezervacionih sistema.

REZERVACIJA SMEŠTAJA
+ 381-64-555-8581
Kategorije: